HighlanderХеркулец

  • HIGHLANDER Херкулец es Охридско Езеро ве води на 5 дневна авантура по падините на планината Јабланица.
  • те води низ 4 прекрасни врвови со незаборавен поглед кон Охридско Езеро, 4 планински езера чија убавина само може да се почувствува.
  • Вратете се назад низ времето и поминете дел од познатиот римски пат Виа Егнатиа за на крајот да се спуштите на брегот на Охридско Езеро, едно од најстарите езера во светот.

HighlanderОрион

  • HIGHLANDER Орион Охридско Езеро ве води до еден од најдобрите погледи кон Охридско Езеро.
  • Вратете се назад низ времето и поминете дел од познатиот римски пат Виа Егнатиа за на крајот да се спуштите на брегот на едно од најстарите езера во светот.

Одрекување

маршутата подлежи на промени

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com