Контролните точки

ќе бидат отворени во денови од 06:00 до 22:00 часот.

Мора да соберете печат од секоја контролна точка за да ја добиете титулата HIGHLANDER.

Контролните точки се отворени само во одреденото време. На контролните точки нашиот тим ќе ви помогне да добиете печат, вода, храна и сл.

Доколку не ги поминете сите контролни точки, и за истото немате доказ (печат), ќе бидете дисфалификувани и нема да добиете беџ, амблем и сертификат.

*HIGHLANDER Херкулес: „Извиднички камп“ Струга ќе работи 24 часа. во периодот од 23 - 27 август на полноќ. *ДВАТА ФОРМАТИ: Организиран превоз од ЦЕЛ до „Извиднички камп“ во Струга на 27.08.2023 година (недела).

 

HighlanderHercules

23.08.2023

„Камп Скаут“ во Струга

чек-ин

Задолжително пријавување и бирно место

село Модрич

Старт

Старт на HIGHLANDER Херкулес

7:00 Am

Св. Илија

Контролните точки 1

Отворање

10:00 Am

24.08.2023

Лабунишки Езера

Контролните точки 2

Отворање

8:00 Am

Св. Илија

Контролните точки 1

Затворање

2:00 Pm

Горна Белица

Контролните точки 3

Отворање

3:00 Pm

25.08.2023

село Вишни

Контролните точки 4

Отворање

3:00 Pm

Лабунишки Езера

Контролните точки 2

Затворање

6:00 Pm

26.08.2023

Горна Белица

Контролните точки 3

Затворање

1:00 Pm

27.08.2023

Автокамп Треска, с. Радожда

ЦЕЛ

Отворање

8:00 Am

село Вишни

Контролните точки 4

Затворање

1:00 PM

Автокамп Треска, с. Радожда

ЦЕЛ

Затворање

6:00 Pm

HighlanderOrion

26.08.2023

„Камп Скаут“ во Струга

чек-ин

Задолжително пријавување и бирно место

село Вишни

Старт

Старт на HIGHLANDER Орион

5:00 Am

27.08.2023

Автокамп Треска, с. Радожда

ЦЕЛ

Отворање

8:00 Am

Автокамп Треска, с. Радожд

ЦЕЛ

Затворање

6:00 Pm

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

Avantura života d.o.o.

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

Avantura života d.o.o.

info@highlanderadventure.com